logo boom7 boomverzorging

Contact - voor elke boom een oplossing

telefoon:  0522-260791    (ma-za bij voorkeur 09:00-17:00)
mail:      info@boom7.nl  (mail ajb ook adresgegevens)

Een offerte of advies?

Natuurlijk kappen wij bomen - met veel plezier zelfs. Daar maken we graag een offerte voor. Maar het gebeurt ook regelmatig dat kap niet de beste oplossing is of zelfs helemaal niet mag zonder omgevingsvergunning.
 

Advies: niet kappen

Graag wil ik ook een andere mogelijkheid noemen: ons advies in plaats van een offerte voor kap. Als u ons om advies vraagt zijn wij in staat om ook de mogelijkheden te bespreken om een boom juist een goede toekomst te geven, niet te kappen dus. Wij zijn boomverzorgers, niet alleen boomzagers. Lees meer over advies.
 

Een plan binnen het budget

Nog mooier: samen een plan maken om te bepalen waar je wilt staan over 20 jaar met je bomen. Welke bomen hebben een goede toekomstverwachting en welke bomen kunnen het beste nu al gekapt worden omdat ze in de toekomst voor kosten, gevaar of problemen kunnen zorgen. Zo'n plan kan in meerdere jaren uitgevoerd worden - of binnen een bepaald budget - gevaarlijke bomen eerst.
 

Stobbe en hergebruik

Een deel van de kosten is het afvoeren van hout. kan je ook heel goed zelf doen. Wij kunnen het hout ook alleen klein zagen. Ook een kostenpost: stobbe verwijderen. Maar dat hoeft beslist niet. Je kan met een stobbe ook wat leuks doen: de stobbe na de kap.
 

Hulp bij aanvragen omgevingsvergunning

Gemeentes hebben soms complexe regels bij het aanvragen van een omgevingsvergunning (kapvergunning). Graag helpen we hierbij.

Geert Starre

eik na kap
eik na kapserver clear NOK